Varje maträtt är unik -- Varje tugga är en smakupplevelse

Köttbullar i gräddsås med potatispuré och lingonsylt

  • 110 kr

Produkten är tyvärr slutsåld.

Köttbullar i gräddsås med potatispuré och lingonsylt

"Den första kända användningen av ordet köttbulle förekommer 1755, i Cajsa Wargs kokbok. Köttbullar började ätas i Sverige under mitten av 1800-talet i takt med att köttkvarnen och vedspisen blev vanligare i de svenska hemmen."

Produktinformation

  • Ingredienser: blandfärs (ursprung sverige), potatis, mellanmjölk LF, vispgrädde LF ströbröd, ägg, lingonsylt, vetemjöl, smör LF, soja, kryddor.

  • Tillagning: Ta av plastfilmen och värm i mikrovågsugn på full effekt i 2-4 minuter.

  • Hållbarhet: 7 dagar i kylskåp (+4°C).

    Allergener är fetmarkerade.